another week



Pojkarna har varit lediga torsdag och fredag denna veckan för det lärarna är på någon konferens i Shanghai. Så igår åkte vi till Beijing Zoo och akvarium. Det som man har hört om detta Zoo stämde. Många av burarna och inhängnaderna är på tok för små för djuren. En stor puma hade ett litet rum, som kan jämföras med mitt Rum hemma i Sverige, till förfogande. Vargarna också. Sibiriska tigrarna och lejonen hade det lite större men de såg djupt olyckliga ut. Pandorna som är stoltheten hade det okej faktiskt. Men allting var himlans grått! Kanske beror det på att årstiden inte är den bästa. Men samtidigt var det kul att få se pandorna. Det måste man ju göra i Kina. De ser ut att vara stora gosiga nallebjörnar!


En hungrig nalle


Inne på akvariet såg vi på en sjölejon och delfinshow. Inte det bästa jag sett, men alla kineser runt omkring oss tyckte att det var himla kul. Kanske sa de något kul för vi förstod inte ett ord av det som sades. Utöver detta fanns där massvis av allt som kan tänkas finnas på akvarier. Förutom hajar.

Det är faktiskt himla fridfullt att gå runt bland alla fiskar och koraller.


Överbefolkat?

I onsdags var jag och fick en fotbehandling på vårt spa. Det var kanonskönt bortsett från att jaq är lite kittlig under fötterna och var nära på att sparka tjejen som masserade och skrubbade mina fötter. Fötterna blev inlindade i folie och krämer hit och dit. Mjuka och fina var dem efteråt iallafall!

I helgen är det lite oklart om vad som ska ske! Ikväll ska vi åka nog åka skridsko i en compound i närheten och sen ligger vår favorit restaurang nästan bredvid.

En liten grattishälsning till Tuvaluva, hoppas ni har skoj på kalaset ikväll!

Tjingeling


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej Vännen.

Vi hade det trevligt på Tuvas kalas, dock mådde inte Tuva speciellt bra. Hon mådde illa och orkade inte umgås utan var på sitt rum mesta delen av kvällen. Hon hämtade sig till slut och kom ut och satt tillsammans med oss tilll Idol. Petra har lite bilder på sin blogg.

Kram Mamma

2010-11-13 @ 12:52:27
Postat av: Ola

Tjena!



Ser ut som du har det bra borta i Kina? :) Zoo var det hundra år sen man var på man kanske får åka över till Köpenhamn en dag :)

2010-11-16 @ 15:21:34
URL: http://olas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0